2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#városgondozás #virág #virágosztás

Ismét rengeteg virágot oszt ki a lakosságnak a Városgondozás


 

Ebben az évben sem maradhat el, folytatja a korábbi években nagy sikernek örvendő virágosztást a Városgondozás Eger Kft.

 

Pénteken, június 28-án szeretettel várnak mindenkit, aki otthona szépítéséhez elültethető virágokat szeretne elvinni.

 

Az érdeklődők egynyári virágokból fejenként 20 darabot vihetnek, ezekből összesen körülbelül 5000 darab kerül kiosztásra, de idén először tulipánok közül is választhat az egri lakosság, melyből fejenként 20 darab hagymát, összesen 2000 darabot oszt ki a Városgondozás az Önkormányzat hozzájárulásával.

 

Az ingyenes virágosztás helyszíne a Kossuth Lajos út 12. alatt található Civil Közösségek Háza lesz, ahol reggel 9 órától 12 óráig lesznek a helyszínen a Városgondozás Eger Kft., valamint a lebonyolításban segítséget nyújtó Életfa Környezetvédő Szövetség munkatársai.

 

A cég minden érdeklődő számára azt javasolja, hogy minél hamarabb érkezzenek, hiszen az akció a készlet erejéig tart és érkezési sorrendben történik.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló