2023. március 30., Zalán

Eger ügye

#eger #gyerekek #szala #tábor

Mi dobhatná fel jobban az egri gyerekek hangulatát, mint hogy tűzoltófecskendővel locsolhatnak? (FOTÓK)

Barna Benedek 2021.08.05. 15:48

A város tűzoltói ellátogattak a Szalában szervezett táborba, a fiatalok örömére.

Gyermektábort szervezett a  Szalai Közösségi Ház az egri Szala városrészben élő fiatalok számára. A közösségi ház munkatársai az egri hivatásos tűzoltókat is meghívták – számolt be csütörtökön honlapján a megyei katasztrófavédelem.

 

Mint írták, a lánglovagok látogatásának célja az volt, hogy a gyermekek találkozhassanak és beszélgethessenek velük a tűz veszélyeiről, megelőzéséről, és hogy mi a teendő, ha tüzet észlelnek akár a lakásban, akár a szabadban.

 

A beszámoló szerint a kicsik mosolygós szemekkel, boldogan ismerkedtek a tűzoltók nagy piros autójával és a tűzoltáshoz használt felszereléseket is alaposan megfigyelték. Megnézhették mit rejtenek a gépjármű málhaterei, és a nagy melegben kipróbálhatták azt is, hogy milyen érzés egy működő vízsugarat megtartani.  A táborozók birtokba vették a tűzoltóautó vezetőülését is, és a tűzoltóknak számtalan kérdést kellett megválaszolniuk.

 

Ahogy az elképzelhető, a hangulatra nem lehetett panasz, erről árulkodik az a néhány fotó is, amit megosztottak a katasztrófavédelem oldalán:

DSCF6555

DSCF6557

DSCF6576

IMG_20210804_101312

IMG_20210804_101736

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló