2024. június 19., Gyárfás

Eger ügye

#eger #gulyás gergely #pajtók gábor #választás 2022

Gulyás Gergely szerint is kemény dió az egri közélet, rengeteg a bizonytalanság

Kovács Dávid 2022.03.28. 08:58

A Fidesz élmezőnyébe tartozó politikus Egerben járt, ahol Pajtók Gábor szekerét tolta meg a vár bejárata előtt.

"Konszenzusteremtő és békeszerető ember" – jellemezte Pajtók Gábort, a Heves megyei 1-es számú választókörzet kormánypárti jelöltjét Gulyás Gergely az egri látogatás után. A miniszterelnökséget vezető miniszter a hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg a városban tett látogatásáról, amely során a vár kapuja előtt igyekezett szépeket mondani Pajtókról.

 

Pajtók Gábor jól ismeri Egert és térségét. Konszenzusteremtő és békeszerető ember. A választókerületben élők akkor járnak a legjobban, ha ő lesz a képviselőjük a parlamentben. Hajrá Dr. Pajtók Gábor!

Közzétette: Gulyás Gergely – 2022. március 26., szombat

 

"Egerben rengeteg bizonytalanság volt. Ellenzéki polgármester, a politikai viszonyok állandó bonyolódása a városban, de Pajtók Gábor személye, s a kormányhivatal egy olyan konszenzusos pont volt, amely méltó arra, hogy az itt élőket képviselje" – idézi Gulyás szavait a Heol. A politikus szerint az országos fejlődésből Eger és térsége is jelentős részt vállalt.

 

A szép szavakért pedig Pajtók is hálás volt: "Eger és térsége az elmúlt 12 évben az országos átlagot is meghaladó mértékben fejlődött a kormány gazdaság és társadalompolitikájának, a helyiek szorgalmának és a vállalkozóknak köszönhetően" – bókolt vissza a saját Facebook-oldalán a kormánypárt helyi jelöltje.

 

A választások előtti hétvége egyébként sűrűre sikerült Egerben is: Gulyás Gergely mellett Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért kormányfőjelöltje, valamint a párbeszédes Tordai Bence is a városban járt, ők a Szépasszonyvölgyben tartottak utcafórumot (az erről szóló részletes beszámolónk itt olvasható), a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pedig a felnémeti Egri útra szervezett utcai pikniket.

 

(Indexkép: Gulyás Gergely / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló