2023. szeptember 30., Jeromos

Eger ügye

#útfelújítás #közlekedés

Forgalomkorlátozás és teljes útzár lesz az Ostorosi úton!


 

Az egri önkormányzat közleményben adott tájékoztatást arról, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a 2503 számú Eger-Novaj összekötő út Eger, Ostorosi úti szakaszán a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között.

A munkálatok 2022. november 28-án hétfőn reggel 7 órakor kezdődnek és várhatóan 2022. december 2-án pénteken 17 óráig tartanak. A kivitelezés időszakában az Eger, Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben.

A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca felé tudnak kerülni.

 

 

A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy megtervezhessék az optimális útvonalukat.

 

Az érintett szakaszon történő munkálatok miatt 2022. november 26-án pénteken reggel 7 órától lezárásra kerül a Maklári út 64.sz. előtt található parkoló, ahol 2022.november 28-tól előreláthatólag 2022. december 2-ig ideiglenes autóbusz- megállóhely kerül kijelölésre, ezért ott a megjelölt időszakban megállási tilalom lesz érvényben.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló