2021. augusztus 6., Berta Bettina

Eger ügye

#forgalomkorlátozás #magyar közút #m25-ös

Figyelem: pénteken korlátozzák az M25-ös forgalmát Egernél

Barna Benedek 2021.07.22. 14:03

Reggeltől kora délutánig festik a burkolatot, ami alatt lezárások lesznek.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán 2021. július 23-án, pénteken 7 és 13 óra között burkolatijel festési munkákat végez. A beavatkozások idején időszakosan egyes helyszíneken teljes vagy részleges korlátozás is érvényben lesz – tájékoztatott a Közút a portálunkhoz eljuttatott közleményében.

 

Mint írták, a munkálatokhoz kapcsolódóan

pénteken 7 és 12 óra között az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 10-es és 17-es kilométerszelvények között a külső sávot több helyszínen lokálisan mozgó terelés mellett zárják le a szakemberek. Az előreláthatóan 12 és 13 óra közötti időszakban az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán az egri felhajtó és az andornaktályai csomópont között viszont teljes útzárat kell bevezetnie a szakembereknek.

Az Egerből induló közlekedők Andornaktályán keresztül fogják tudni megközelíteni az M25-ös autóút M3-as autópálya felé vezető pályáját a munkavégzés ideje alatt. A korlátozások viszont nem érintik az M25-ös autóút Eger felé vezető oldalát.

 

Az útzár idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A szakemberek a munkavégzés idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri.

 

(Indexfotó: Komka Péter / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló