2024. június 22., Paulina

Eger ügye

Európa tíz legjobb gasztrofesztiváljai közé választották az Egri Bikavér Ünnepet

2019.11.30. 00:00

Messze elért az Egri Bikavér, a csodás ételek és a mesés érsekkerti környezet híre. Hurrá!

 

Egy német lap listát készített az olvasóinak arról, hogy szerintük milyen európai gasztrofesztiválokra érdemes mindenképp ellátogatniuk. A 10-es listán szerepel az Egri Bikavér Ünnep is, ezzel Eger és Magyarország az egyetlen olyan hely, amely nem valamely nyugat- vagy dél-európai helyszín.

 

 

A Check24.de az Egri Bikavér Ünnep kapcsán külön kiemeli természetesen az Egri Bikavért, az Érsekkert csodás környezetét, a magyar zenekarok koncertjeit és a különleges ételeket.

 

 

Az egri borünnep a tízes listán az egyetlen olyan rendezvény, amelyet Közép-Európából választottak ki, az összes egyéb gasztrofesztivál Nyugat- és Dél-Európában található országokban található. Az Egri Bikavér Ünnep így spanyol, német, francia, olasz vagy éppen svájci gasztronómiai fesztiválokkal egy lapon szerepel.

 

 

Die 10 besten Food Festivals in Europa | Reisewelt CHECK24

Pizza lässt eure Herzen höherschlagen? Eis geht eigentlich immer - selbst, wenn es draußen noch so kalt ist? Und auf lokalen Streetfood-Märkten haut ihr euch so richtig den Bauch voll? Dann haben wir ein echtes Schmankerl für euch Leckermäulchen: Fangt doch schon mal an, den nächsten Trip zu planen.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló