2024. február 24., Szökonap

Eger ügye

#közvilágítás #rezsiválság

Elsötétült utcák a Kemping-lakóparkban

Csarnó Ákos 2023.03.07. 17:51

 

Közlekedési és közbiztonsági aggályokról beszélnek a lakók – tájékoztatott az önkormányzat a hivatalos közösségi oldalán.

 

Minczér Gábor Eger MJV alpolgármestere közleményben tudatta, hogy a város vezetése felé a múlt héten egy lakos videóban rögzített megkeresést tett közzé a közösségi médiában, melyben segítségért fordult az önkormányzathoz, mert ismét sötétbe borultak az utcák a magántulajdonban lévő lakópark teljes területén, melyért a felelősség a tulajdonost terheli.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata felvette a kapcsolatot a tulajdonossal, aki március 6-án ígéretet tett arra, hogy a következő 10 napra visszakapcsolja a közvilágítást.

Az önkormányzat megkezdte annak előkészítő munkálatait, hogy az érintett terület közvilágítási hálózatát átvegye, mely érdekében megkereséssel éltek az MVM áramszolgáltató felé, aki jelenleg ennek lehetőségét vizsgálja.

Mint írja, arra törekszenek, hogy a kialakult problémára minél hamarabb megoldást találjanak, de addig is a lakosság szíves türelmét és megértését kérik!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló