2024. június 24., Iván

Eger ügye

#egri szimfonikus zenekar #újévi koncert

Az Egri Szimfonikus Zenekar nem lép fel az újévi koncerten


Nem a rezsiválság miatt.

 

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben – de az Egri Szimfonikus Zenekar közösségi oldalára is kiírt tájékoztatás alapján Egerben nem lépnek fel az újévi koncerten 2023. január 1-jén. A közlemény alább olvasható:

Tisztelt Közönségünk!


Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy január 1-jén, az újévi koncerten nem fognak velünk találkozni.


Az eseményt szervezők a koncert meghirdetését, továbbá a műsor összeállítását a zenekarral és a zenekar művészeti vezetésével való szakmai egyeztetés nélkül tették meg. Ilyen körülmények között Szabó Sipos Máté karmester úr nem tudja, és nem kívánja vállalni a fellépést.


Mindezek után, a kialakult helyzetre való tekintettel a zenekar tagsága is egyöntetűen a koncerten való részvétel lemondása mellett döntött.


Sajnáljuk a történteket, további koncertjeinkre várjuk Önöket szeretettel!

Az esemény szervezője az Agria Játékok Nonprofit Kft. közleményben tájékoztatta portálunkat, hogy korábbi hírünktől eltérően az Újévi Koncert nem marad el, más szereplőkkel kerül megtartásra, a plakátokat javítják az új fellépőkkel. Az Egri Szimfonikusok helyett a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar fog játszani a koncerten.

Tévesen jelent meg a közlemény az egriugyek.hu portálunkon, hogy elmarad az újévi koncert. A hír nem igaz! Sok szeretettel várnak a szervezők mindenkit január 1-jén, a Gárdonyi Géza Színházban tartandó délutáni és esti újévi koncertünkre!

AGRIA JÁTÉKOK NONPROFIT KFT.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló