2024. május 27., Hella

Eger ügye

Elfajult a vita Egerben: kutyaszarral dobálták egymást a szomszédok

2019.11.30. 00:00

Biztos éppen az volt kéznél.

 

Egy elég meglepő történetről számolt be péteneken a megyei hírportál. A Heol.hu szerint Egerben "ebürülékkel dobálta egymást egy társasház előtt egy férfi és egy nő, akik között régóta haragos volt a viszony. A tavaly októberben történt eset a napokban jutott el vádemelésig".

 

A portálnak Konkoly Thege László, a megyei főügyészség szóvivője mesélte el a sztorit, amely nagyjából úgy nézhetett ki, hogy a két haragos összetalálkozott a társasház előtt, ahol laknak, a hölgy kutyája pedig ekkor úgy érezte, könnyít egyet magán, de a szomszéd erről felvételt akart készíteni, majd aztán jött a nem éppen hétköznapi vita.

 

A kutya gazdája összeszedte a földről a kutyakakát, majd a zacskót hozzávágta a férfihez, aki erre a kutyaszarral bekente a nő kocsijának szélvédőjét, "majd a zacskót és annak maradék tartalmát az ellenfelek egymás járműveibe dobálták, s azt egyikük végül a másik arcába kente" – írja a Heol.hu.

 

És hogy miért lett ebből bírósági ügy? A vádhatóság szerint mindezzel megzavarták a köznyugalmat, hiszen ez az akció alkalmas volt arra, hogy az utcán másokban riadalmat vagy megbotránkozást keltsen. Az Egri Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a két szomszéddal szemben, és egyikőjüknek könnyű testi sértés miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló