2024. június 15., Jolán Vid

Eger ügye

#mirkóczki ádám #egységben a városért egyesület #ingatlan #almagyar-domb #juhász ádám

Egységben a Városért: hiteltelen az egri Fidesz, mivel Juhász Ádám városi ingatlanra vetett szemet

2021.03.22. 11:06

A Mirkóczki Ádám polgármestert támogató frakció szerint a kormánypárt korábban az önkormányzatot vádolta ingatlanspekulációval, most viszont a képviselőjük is venne önkormányzati földet.
Az Egri Ügyek számolt be róla elsőként, hogy Juhász Ádám, a Fidesz egri önkormányzati képviselője több belterületi, önkormányzati tulajdonban lévő, az Almagyar-dombon lévő telek kapcsán jelezte az önkormányzat felé, hogy amennyiben erre lehetőség nyílik, akkor saját célra megvásárolná ezeket az ingatlanokat. Azonban a Fidesz-frakció ellenzi az Almagyar-dombon lévő ingatlanok eladását, és korábban is többször vádolta azzal Mirkóczki Ádám polgármestert, hogy kiárusítja, elherdálja Eger ingatlanvagyonát.
oroján sándor
Az egri Fidesz-frakció, balról a harmadik képviselő Juhász Ádám
 
A furcsa ellentmondásra most az egri közgyűlés legnagyobb frakciója, a Mirkóczki Ádámot és az ellenzéki pártok képviselőit (a Momentumon kívül) soraiban tudó Egységben a Városért Egyesület képviselőcsoportja mutatott rá.
 
"Miközben a leghatározottabban elutasítják és tiltakoznak az ingatlanértékesítések ellen az egri Fidesz helyi képviselője Juhász Ádám vételi szándékát fejezte ki a meghirdetett önkormányzati ingatlanokra, öt építési telekre. Korábban Mirkóczki Ádám polgármestert vádolták ingatlanspekulációval, ami Juhász lépésének fényében hitelteleníti az egri Fideszt vádaskodását. Oroján Sándor frakciójának ingatlanértékesítések elleni tiltakozása a továbbiakban nem vehető komolyan." - fogalmazott az Egységben a Városért közleménye.
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló