2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#gasztronómia #gasztro #kávésdoboz

Egy jó kávét az egri Kávésdobozból? - VIDEÓ

Csarnó Ákos 2024.05.07. 13:49

Finomságok mindenütt.

 

Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a kitartó munka gyümölcsöt hoz. A Kávésdoboz számára most egy ilyen pillanat érkezett el, amikor a népszerű gasztronómiai csatorna, a Street Kitchen, felfedezte és méltatta kis üzletünket – adott örömének hangot az üzlet.

 

„Éveken át követtük a Street Kitchen munkáját, tanulva a videóikból és inspirálódva az általuk bemutatott helyszínektől. A Kávésdoboz mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű kávékat és ételeket kínáljon vendégeinek.”

 

Az utóbbi időben a Street Kitchen több munkatársa is ellátogatott hozzájuk, köztük tesztelők, újságírók és végül egy videós stáb, akik megörökítették, hogyan "zabálják fel" a kávézót.

 

 

 

indexkép: facebook

Van egy jól bevált étel recepted? Befőzöl? Savanyítasz? Bort készítesz vagy szörpöt? Fűszerekkel foglalkozol? Láttál egy jó éttermet? Ajánlanál menüt? Vagy csak egyszerűen érdekel minden ami gasztro? Akkor itt a helyed :) Ha bármi, ami étel-ital-gasztro, színes-szagos és egri, akkor küld el nekünk mi pedig megosztjuk, hogy minél több emberhez eljuthasson! egriugyek(kukac)gmail.com
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló