2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#eger #egri vízilabda klub

Új támogató, új edző és új játékosok is érkeztek az Egri Vízilabda Klubhoz

Barna Benedek 2021.07.21. 17:40

Személyi változásokról és szponzori megállapodásról számoltak be az idényt nyitó sajtótájékoztatón.

 

Az Egri Vízilabda Klub szerdán megtartotta idénynyitó sajtótájékoztatóját, amelyről az egyesület hivatalos oldalán is beszámoltak.

 

követte a két felnőtt csapat új tagjainak bemutatása. Női fronton a magyar U15-ös leány válogatottal Európa-bajnoki címet szerzett dr. Sike József az új vezetőedző, mellette két új pólós erősíti az egri keretet: Borsi Ilona és Keresztes Anita. A klub elnöke, Szécsi Zoltán azt is megjegyezte: hatalmas fegyvertény, hogy Czigány Dóra, Menczinger Kata és Kiss Alexandra is maradt Egerben. 

 

 

A férfi csapatnál is két érkezőt ismerhettek meg a sajtó képviselői: Magyar Márton és Grieszbacher Márk erősíti a következő, várhatóan szeptemberben induló szezontól Petrovai Márton csapatát. 

 

A tájékoztató bejelentették az új támogatót, JP Autót, amely két autót ajánlott fel, hogy segítsék a vízilabdázóink mobilitását. A cég képviseletében Kovács Róbert ügyvezető-igazgató adott át egy-egy Mercedest két egri pólósnak, Lőrincz Bálintnak és Baksa Benedeknek. 

 

(Indexkép forrása: TV Eger / YouTube)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló