2024. május 27., Hella

Eger ügye

#eger #forgalomkorlátozás #felvonulás #veterán autó

Szombaton veterán járgányok vonulnak fel Egerben, ami több utcában forgalomkorlátozással jár

Barna Benedek 2022.07.07. 11:39

Mutatjuk a régi járművek útvonalát!


Ahogy azt már megírtuk, idén is csatlakozik az egri borünnephez a Jármű Örökségeinket Őrző Egyesület, idén olyan különlegességeket is bemutatva, mint a "Trabicikli" és a Volán közelmúltban felújított retró emeletes busza. Amellett, hogy járműkiállítást tartanak az Érsekkertben, fel is vonulnak majd a városban, több utcát is érintve.

 

A police.hu tájékoztatása szerint a felvonulása miatt a városban közlekedők július 9-én (szombaton) 16 óra és 17 óra között az alábbi útvonalon számíthatnak ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri irányítás mellett:

Szmrecsányi Lajos Érsekkert – Ady E. út – Sas út – Árpád út – Koháry út – Vörösmarty M. út – Bartalos út – Kisasszony út (Viadukt alatt le) – Széchenyi I. út – Csiky S. út – Barkóczy út – Eszterházy tér – Hatvani kapu tér – Deák F. út – Hadnagy út –  Szmrecsányi Lajos Érsekkert.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a felvonulással érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek.

 

 

(Indexkép forrása: TV Eger / YouTube)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló