2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

#egerplusz #eger #markhot ferenc kórház #adomány

Adományok az egri kórháznak: vállalkozók is segítik az egészségügyi dolgozókat – VIDEÓ

2021.03.29. 14:11

A tervek szerint hetente visznek majd gyümölcsöt és vizet az intézmény munkatársainak.

A Vállalkozók a Városért Egyesület segítséget szeretne nyújtani a covid ellátásban dolgozó kórházi munkatársaknak és a napi folyadékpótlásra gyümölcsleveket, ásványvizeket szállítanak folyamatosan a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetbe. Az első adományt hétfő délelőtt adták át – számolt be az Agria TV.

 

Bódi Zsolt, az egylet alelnöke elmondta, 654 palack ásványvizet, több tíz kilogram gyümölcsöt és egy kávégépet vittek kávéval a dolgozóknak, hogy a hétköznapi munkájukat megkönnyítsék, és megköszönjék azt, amit a jelenlegi helyzetben az emberekért tesznek. "Úgy tervezzük, hogy minden héten a kórház vezetősége által támasztott igény szerint fogjuk biztosítani az ásványvizet és a gyümölcsött az itt dolgozók számára" – tette hozzá.

 

Dr. Vácity József, a kórház igazgatója arról beszélt, hogy a korábbi adományokhoz hasonlóan ezt is megtiszteltetésnek és a törődés kifejezésének veszik. Hangsúlyozt: a kórház munkatársai éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy a betegek minél előbb meggyógyulhassanak. A felajánlást természetesen örömmel fogadták, a kávégép helyét már meg is találták, az oltópontra kerül majd, az adományt pedig az osztályok között osztják szét.

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló