2023. június 5., Fatime

Eger ügye

#eger #szemét #egri hulladékgazdálkodási nonprofit kft.

Bezár az egri hulladékudvar az ünnepnapokon

Barna Benedek 2021.10.21. 12:57

Október 23-án és november 1-jén is.

 

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a honlapján tájékoztatott arról, hogy a közelgő ünnepnapok hogyan érintik a szelektív és a kommunális hulladék szállítását, valamint a hulladékudvar nyitva tartását.

 

A megjelentetett információk szerint

október 23-án, szombaton, az 1956-os szabadságharc emléknapján hulladékszállítást a cég nem végez, létesítményeik zárva tartanak majd.

November 1-én hétfőn, Mindenszentek napján a hulladékelszállítás rendjében változás nem lesz, tehát a megszokott hétfői menetrend szerint végzik majd a kommunális-, a szelektív,- a zöldhulladék- és az üveghulladék-szállítást.

Ugyanakkor a Homok u. 26 szám alatti ügyfélszolgálat, a pénztár és a lakossági Hulladékudvar november 1-jén is zárva tart majd.

Ezen kívül a cég azt is jelezte, hogy egy napra megváltozik a hulladékudvar nyitva tartása: azt írják, a Hulladékudvar október 25-én hétfőn karbantartási munkálatok miatt a meghirdetett nyitvatartási rendtől eltérően 12-órától várja ügyfeleit (október 26., keddtől viszont visszaáll a megszokott rend szerinti nyitva tartás).

 

Indexkép forrása: TV Eger / YouTube

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló