2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

#egerplusz #eger #felsőváros #tehetségkutató

Az egri Felsőváros tehetségeit keresik – Bárki elküldheti otthon rejtegetett alkotásait

2021.02.17. 17:36

Amint lehet, kiállítást is szerveznek majd, addig is online lesznek megtekinthetők a művek.

Az elmúlt években számos tehetséggel találkoztunk a LISZI-ben, ezért határoztunk úgy, hogy teret adunk mindazoknak, akik eddig otthon rejtegették alkotásaikat, legyen az rajz, festmény, faragás, hímzés, kötés, horgolás, vers, próza, zene, tánc… vagy bármi, ami téged különlegessé tesz. Ha családodban vagy környezetedben ismersz olyat, akit mindig csodáltál, elismertél képességei miatt, de még nem volt lehetősége megmutatkozni soha, ösztönözd arra, hogy pályázatát elküldje nekünk – olvasható a "Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért" projekt honlapján.

 

Mint írják, a hónap alkotója időszakos tárlat keretein belül mutatkozhat meg – amint lehetőség nyílik – a Lakossági Információs és Szolgáltató Irodában (LISZI-ben), addig is az online térben válik megtekinthetővé kiállítása, a Felsőváros csillagai honlapon, illetve facebook közösségi oldalukon.

tehetseg-cover2

Gyermekek, fiatalok, anyukák, apukák, nagyszülők jelentkezését is várják. Minden pályázótól néhány soros bemutatkozást, valamint fényképeket, videót, dokumentációt kérnek az alkotásairól. Az összes jelentkező elismerésben részesül 2021-es Felsőváros ünnepén, ahol be is mutathatja tehetségét.

 

Jelentkezni lehet e-mail-en a miklosvari.magdolna@ekmk.eu címen.

 

Kérdés esetén további információt nyújtanak a 20/779-0372 telefonszámon.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló