2024. május 20., Bernát Felícia

Eger ügye

#eger #dobó tér #elkerülő út

Hétfőn a Dobó téren lehet véleményt nyilvánítani az egri elkerülő útról

Barna Benedek 2022.05.28. 10:08

Személyes egyeztetésre várják az egrieket.

 

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) munkatársai jövő héten hétfőn a Dobó térre várják az egrieket, akik elmondhatják véleményüket a leendő út kapcsán – írta meg az Eger Hírek Orosz Lászlóné Ibolya önkormányzati képviselő közlése nyomán.

 

Ahogy arról az Egri Ügyek is beszámolt, az Egert elkerülő út és a lehetséges nyomvonalak ügye szóa került a csütörtöki közgyűlésen, és Kacsó János, Eger főépítésze emlékeztetett: közösségi tervezés zajlik, az egrieknek lehetőségük van a nyomvonalakkal kapcsolatos véleményük kifejtésére, például online kérdőívben, de lesznek utcai kitelepülések, illetve további fórumok is.

 

Ezt követően jelezte Orosz Lászlóné a közösségi oldalán, hogy a főépítés tájékoztatása szerint május 30-án a NIF lehetőséget biztosít arra, hogy a lakosok személyesen is kifejthessék véleményüket az elkerülő úttal kapcsolatban. A cég munkatársei 13 és 19 óra között a Dobó téren fognak információkat gyűjteni a helyiektől az egri elkerülő út építésével, nyomvonalával kapcsolatban. A lakosoknak lehetőségük lesz kérdéseket, javaslatokat megfogalmazni. Az önkormányzati képviselő azt kérte, hogy minél többen menjenek el.


 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló