2021. június 24., Iván

Eger ügye

#egerplusz #eger #felújítás #bervavölgyi óvoda

A helyiek közösségi akciójában újul meg az egri Bervavölgyi Óvoda játszóudvara – FOTÓK

2021.03.30. 12:49

Hétvégén kezdődött a munka, amelyet a következő hetekben is folytatni szeretnének.

Közösségi akciót kezdeményeztek helyi lakosok múlt hét szombaton, melynek keretében megújul a Bervavölgyi Óvoda játszóudvara – számolt be portálunknak Farkas Attila alpolgármester, aki környékbeli lakóként csatlakozott a kezdeményezéshez.

 

Az egész napos munkában az óvoda dolgozói is részt vettek a hétvégén, és a közösségi akció eredményeként megújult a filagória, valamint néhány udvari eszköz, melynek teljes költségét magunkra vállalták a kezdeményezők.

 

"Az elkövetkező hetekben további munkálatokat tervezünk, egyeztetve az óvoda vezetőségével" – tette hozzá Farkas Attila. Az alpolgármester hangsúlyozta, hogy úgy véli, az ilyen kezdeményezések nagyon hasznosak Egernek, részben a közösségformáló erejük miatt, másrészt pedig azért, mert a résztvevők önzetlenségükkel hozzájárulhatnak a város élhetőbbé tételéhez. Ebben az esetben pedig a cél, hogy az ovisok jókedvét szolgálják a nyitás után.

 

A játszóudvar megújulásáról fényképek is készültek. (Ha kíváncsi a képekre, javasoljuk, hogy kattintson a galériára, mert az álló fotók úgy láthatóak teljes egészében.)

#GALLERY_49#

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló