2021. október 26., Dömötör

Eger ügye

#eger #aldi #áruház

Nem úgy néz ki, hogy mostanában lesz Aldi Egerben

Barna Benedek 2021.07.14. 19:07

Az áruházlánc egyelőre nem talált megfelelő helyszínt a városban.

 

Az egerhirek.hu azt írja, több forrásból is úgy értesültek, hogy az Aldi áruházat tervez nyitni Egerben a vasútállomás környékén vagy a Mátyás király út déli végén. Ezt azonban az áruházlánc most megcáfolta: a lap kérdésére küldött válaszuk alapján úgy tűnik, hogy ha szeretnének is, nem mostanában lesznek jelen a hevesi megyeközpontban.

Az ALDI célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé kiváló minőségű sajátmárkás kínálatát folyamatosan alacsony áron. A vállalat jelenleg is tervezi, hogy tovább erősíti jelenlétét és folyamatosan keresi a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat. A vonzáskörzetet és az élelmiszerkereskedelmi ellátottságot, valamint a beérkező fogyasztói megkereséseket hosszútávon figyelembe véve Egerben is keres az ALDI olyan ingatlanokat, amelyek a kereskedelmi egységek létesítésére vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával alkalmasak lehetnek egy új áruház nyitására, a vállalat örömmel fogadja az erre vonatkozó ajánlatokat.

– közölték, egyértelművé téve, hogy jönnének Egerbe is, de egyelőre nem leltek megfelelő helyszínt a városban.

 

Az üzletlánc egyébként 2008-ban jelent meg Magyarországon, és az azóta eltelt években gyorsan megnőtt az áruházaik száma: mostanra több mint 140 üzletük van nálunk.

 

(Indexfotó: Balaton József / MTI)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló