2021. október 22., Előd

Eger ügye

#egerplusz #eger #eger advent #karácsonyi vásár

Idén ismét lehet Eger Advent – Már várják az árusok jelentkezését a karácsonyi vásárra

Barna Benedek 2021.10.07. 13:27

Tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt az adventi rendezvény, ebben az évben viszont jelen állás szerint újra vásári forgatag töltheti meg a Dobó teret a karácsonyi időszakban.


A tavalyi kihagyás után idén visszatérhet a karácsonyi forgatag Eger főterére: az esemény honlapján már hirdetik az idei vásárt.

Az elmúlt években a vidéki városok közül az egri volt a leglátogatottabb adventi programsorozat Magyarországon. Ebben az évben ismét megrendezésre kerül az Eger Advent, hogy kulturális élményekkel gazdagítsa mind az egrieket, mind a hazánkból és külföldről idelátogatókat egyaránt.

– olvasható az egeradvent.hu-n, ahol már közzé is tettek egy felhívást, mely szerint kézműveseket, népművészeket, iparművészeket, vendéglátókat, élelmiszerkészítőket, valamint kitelepülő árusokat keresnek az adventi vásárba.

A rendezvénysorozatnak november 26. és december 24. között ad helyet a Dobó tér/Zalár út.

advent
Kép forrása: Egri programok / Facebook

 

Legkésőbb október 31. 16 óráig adhatják le a jelentkezést az érdeklődők. A jelentkezésre az Eger Advent oldalán található űrlap kitöltésével van lehetőség.

A határidőn túl benyújtott jelentkezések érvénytelenek (a faház típusokról, bérleti díjról, pályázói tudnivalókról az egeradvent.hu-n lehet olvasni, illetve a +36-30-238-9383 telefonszámon lehet érdeklődni hétfőtől péntekig, 10 és 16 óra között).

 

A jelentkezők kiértékelésére várhatóan 2021. november 2-án kerül sor.

 

(Via egerinfo.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló