2023. március 22., Beáta Izolda

Eger ügye

#egerplusz #eger #adomány #eger advent

Rászoruló családokat segítenek az Eger Advent bögréinek eladásából származó összeggel

Barna Benedek 2021.12.11. 18:15

Több mint száz családnak juthat élelmiszercsomag a jótékonysági akció keretében.

 

A korábbi évekhez hasonlóan most is indult bögrevásár az Eger Advent programsorozaton. A jótékonysági akciót immár hatodik alkalommal rendezik meg.

 

Mint az EgerInfo írja, az idén befolyó összegből a Család és Gyermekjóléti Központ Belvárosi és Felsővárosi Alapszolgáltatási Csoportjával kapcsolatban lévő hátrányos helyzetű családokat kívánják segíteni tartós élelmiszercsomagokkal, ami a karácsony és az év vége közeledtével nagy segítség a kiszolgáltatott helyzetben élőknek.

A bögrék megtalálhatók az információs faháznál, illetve az árusoknál. Egy darab 1500 forintos csésze megvásárlásával 300 forinttal támogathatjuk a nemes ügyet.

 

 

Farkas Attila alpolgármester és Berényi Tamás az Agria Film Kft. igazgatója a bögre akcióval kapcsolatban a TV Egernek nyilatkozva elmondták: a cél legalább 1000 bögre eladása, az ebből befolyt összegből pedig nagyjából 130 családnak tudnának élelmiszert vásárolni. Az adományokat december 19-én fogják átadni, de az azt követő napokban történő bögrevásárlással is lehet jótékonykodni.

 

(Indexfotó: Eger Advent / Facebook)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló