2021. május 10., Ármin Pálma

Eger ügye

Mégis mi folyik az egri buszpályaudvaron? – Ez így aligha lesz kész sulikezdésre

2018.08.27. 16:19

Legalábbis egy jókora csodára lenne szükség. Más felújításoknál azért valamivel jobb a helyzet, de nem sokkal.

 

Az utóbbi hetekben többször is jártunk az egri központi buszpályaudvar környékén, és lázas munkát kevés alkalommal, munkásoktól mentes területet annál inkább láthattunk. Pedig jó lenne már felszámolni a kisebb káoszt, illetve itt a sulikezdés is, kérdéses, hogy a jövő héttől hogy fogja bírni a környék az iskolásokkal teli buszokat.

 

A felújításért felelős KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ – az Eger Hírek érdeklődésére – legutóbb augusztus végére ígérte a munkák befejezését, de egy kisebb csodára lenne szükség a már többször kitolt határidő betartásához. Mondjuk úgy nehéz is, ha nem dolgoznak csupán 4-en a munkaterületen, legalábbis hétfő kora délután ennyi munkást számoltunk ott, amikor a lenti fotókat készítettük.

 

 

 

 

Szintén iskolakezdésre ígérték a Mekcsey utca rendbetételét, hétfőn arra is jártunk, és ott sem úgy tűnt, hogy garantált a szeptember legeleji átadás.

 

 

Valamivel jobbnak tűnt a helyzet a Csikyn, annyival bizonyosan, hogy ott látszatra normális ütemű munka folyik. Korábbi hírek szerint az út Gárdonyi Géza Gimnáziumig tartó részét szeptemberre elkészítik. Azért erre is kíváncsiak leszünk…

 

 

 

Fotók: Egri Ügyek

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló