2024. július 24., Kinga Kincső

Eger ügye

#parkolás #keresztes zoltán #parkoló

Csúnya beszédért cserébe parkolóhelyeket Egerbe?

Csarnó Ákos 2023.01.25. 12:49

Üzleti ajánlatot kapott Mirkóczki Ádám polgármester.

 

Keresztes Zoltán önkormányzati képviselő (Momentum), miután a polgármester egy közösségi oldalon kihelyezett posztjában „lenyomorultozta” őt, azzal az ajánlattal állt elő, hogy nyugodtan gyalázhatja a polgármester a személyét, de cserébe aszfaltoztassa le a felsővárosi részen (Olasz utcában) a csupa sár parkolót. Az ajánlatot a képviselő is a közösségi oldalán tette közzé, külön felhívva a polgármester figyelmét arra, hogy már régóta megszületett a döntés a parkoló felújításáról, a pénz is megvan, de késik az ügy.

Mirkóczki úr! Egyezzünk meg!

 

AMIT KÍNÁLOK:

Ön bárhol és bármikor olyan hangnemben gyalázhat engem, uszíthat ellenem, ahogy csak jólesik! Nevezhet engem megint „nyomorultnak”, vagy ahogy akar, nyugodtan beszéljen rólam a maga saját szintjén és stílusában. Ígérem: nem szólok vissza, nem is perelem be, rólam úgyis leperegnek az épp aktuális gyalázkodásai.

 

AMIT KÉREK CSERÉBE:

Csak egy apróságot kérek cserébe: végezze el azt a munkáját, ami egyébként is a hivatali kötelessége lenne. És amiért a fizetését is kapja, nem is keveset. Hajtsa végre a közgyűlés döntését!

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló