2021. május 11., Ferenc

Eger ügye

#tetemvár utca #kereszteződés #forgalmi rend

Baj van a vízvezetékkel a Tetemvár utcai kereszteződésben, változik a forgalmi rend

2021.04.21. 11:25

Mutatjuk, hol kell figyelnie.
A Heves Megyei Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy Egerben a Tetemvár utca és a Cifrakapu utca kereszteződésben ivóvízhálózati meghibásodás történt szerdán - olvasható a cég közleményében.
A javítás következtében forgalmirend változás történik: a Noszvaj irányából érkező forgalom a Cifrakapu utcába jobbra, északi irányba tud haladni. A Malom utca irányából érkezők pedig forgalmi sávhúzással tudnak Felnémet, Noszvaj irányába közlekedni. A vízmű tájékoztatása szerint a javítás várhatóan szerda délutánra már be is fejeződik.
A javítás időtartama alatt a Cifrakapu, Türk F., Borsitz, Ceglédi utcákban vízhiány várható. Ebben az időszakban a Volánbusz társaság helyijáratú autóbuszainak útvonala is megváltozik, erről tájékozódni a Volánbusz Zrt. honlapján lehet. A társaság kéri a lakosság és az arra közlekedők fokozott figyelmét és megértését.
 
 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló