2023. december 9., Natália

Eger ügye

#egerplusz #eger #díj #markhot ferenc kórház #elismerés

Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díjjal jutalmazták az egri kórház Hospice osztályát

Barna Benedek 2021.12.09. 15:37

Az elismerést a Magyar Szakdolgozói Kamara ítélte oda.


Az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége Díj II. helyezettje lett a Markhot Ferenc Kórház Hospice osztálya – számolt be az intézmény honlapja.

 

A Magyar Szakdolgozói Kamara által alapított, az Év Kiváló Szakdolgozói Közösségei Díjat az Országos Elnökség döntése alapján kapta meg a kórház közössége.

markhot-hospice-
Fotó: Birinyi Zsófia / Markhot Ferenc Kórház

 

Hazánkban az elsők között az egri kórházban jött létre a Hospice osztály, mely országosan is a legmagasabb ágyszámmal működik, és széleskörű lakossági, civil támogatással végzi a végstádiumú daganatos megbetegedésben szenvedő betegek ellátását.

 

A kórház honlapja felidézi: több elismerést kapott már az osztály, ilyen például az Egri Lokálpatrióta Egylet Eger csillaga díja, melyet a lakosság szavazatai alapján ítéltek oda a Hospice osztálynak. "Az itt gyógyítók szakmailag jól képzett, elkötelezett kollégáink, számos szakmai rendezvényen számoltak be tapasztalataikról. Sikereik kulcsa az elismertségük, a beteg elégedettsége, az összetartó, szakmailag képzett, a hozzátartozókat is partnerként kezelő gyógyító közösség" – írta közleményében a kórház.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló