2023. október 3., Helga

Eger ügye

Az egyik egri önkormányzati cég levélben kéri dolgozóit: szavazzanak a Fideszre

2019.11.30. 00:00

Az egri kórház igazgatója után egy újabb közpénzből működő szervezet vezetője mutatná az irányt.

 

Péntek délelőtt mutattuk be  azt a levelet, amelyet Dr. Vácity József, az egri kórház igazgatója írt a dolgozóinak, és amelyben egyebek között ilyen mondatok szerepelnek: „Én Nyitrai Zsoltot és a Fidesz-KDNP szövetséget támogatom”; továbbá: „Azonban ne feledjük, és legyünk tisztába azzal, hogy sikereinkhez a háttérben még szükség volt valakire. Valakire, aki nem exponálta magát nap mint nap. Ő Nyitrai Zsolt. A jó gazda szemével folyamatosan figyelt, és soha senki annyi anyagi és erkölcsi támogatást nem harcolt ki a kórházunknak mint Nyitrai Zsolt”.

 

Nem sokkal cikkünk közlése után kaptunk egy belső levelet az EVAT egy munkatársától, az egri önkormányzati tulajdonú cég vezetése is szavazásra biztat, és persze a Fidesz támogatására, bár egy fokkal azért visszafogottabban, mint ahogy azt a kórházigazgató tette.

 

Az EVAT-levél – amelyet Turcsányi Dániel alpolgármester és Kis-Tóth Roland vezérigazgató jegyez – felsorolja, hogy az elmúlt években hogyan fejlődött a cégcsoport, majd jelzik: elkötelezettek abban, hogy „(…) a bérrendezések tovább folytatódjanak és minden cégcsoportban dolgozó a munkájáért még nagyobb elismerésben részesüljön”.

 

Ezután jön a zárás: „Vezetőként fontosnak tartjuk, hogy mindenkit arra kérjünk, hogy 2018. április 08-án éljen állampolgári lehetőségével és szavazzon a parlamenti választáson”, majd az annyira nem is finom utalás, hogy kire is kéne szavazni:

 

Közös érdekünk, hogy a fejlődésünk továbbra is töretlen maradjon, és folytatódjon, ezért szükséges, hogy továbbra is a jelenlegi kormány folytathassa a munkát karöltve az önkormányzattal és annak cégeivel. 

Szavazzunk közösen a fejlődés folytatására!

A dolgozóknak küldött levélben írja az egri kórház igazgatója: szavazzanak a Fideszre!

Nagyon szereti Nyitrai Zsoltot az egri kórház igazgatója. És ha már ő szereti, akkor másoknak is ezt javasolja. Az egri Markhot Ferenc Kórház igazgatójáról érkezése óta tudni lehetett, hogy szimpatizál Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselővel és a kormánypárttal. Dr. Vácity József maga is fideszes politikus, önkormányzati képviselő Baján.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló