2024. június 23., Zoltán

Eger ügye

#véradás

Adventi véradás Egerben

Csarnó Ákos 2023.11.16. 09:46

 

 

2023. december 8-án több éves szünet után ismét Adventi Véradást szervez a Média Eger Nonprofit Kft. Az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezetével közösen várják a donorokat a televízió stúdiójában.

 

Az eseményt élő adás kíséri az egészség megőrzéshez és az ünnepekhez kapcsolódó témákkal és változatos produkciókkal.

Időpont: 2023. 12. 08. (péntek) 14:00 - 19:00

 

Helyszín: 3300 Eger, Törvényház u. 15. (Tv Eger szerkesztőség)  

Szívügyünknek tekintjük a véradást, úgy gondoljuk, hogy a mai világban még nagyobb hangsúlyt kap az összetartás és mások segítése. Híradásaink, magazin műsoraink számos háztatásba eljutnak, éppen ezért tartjuk fontosnak az ilyen jellegű felelősségvállalást szerkesztőségünk részéről.

Az ünnepekhez közeledve szeretnénk meglepni a véradókat, így ajándékokkal kedveskedünk azoknak, akik úgy döntenek, hogy ilyen módon segítenek másokon. Emellett a műsor részeként minden órában sorsolunk, értékes nyeremények találnak gazdára a véradók között.

 

Úgy gondoltuk, hogy a programot idén egy jótékonysági eseménnyel is összekapcsoljuk, melynek során a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztályának gyűjtünk adományokat. A véradás napján a Tv Eger épületében 8:00- 19:30 között várjuk a felajánlásokat. Aki szeretné, pelenkával, babaápolási szerekkel és egyéb felajánlásokkal segítheti az intézményben ápolt gyermekek ellátását.

Szeretettel meghívjuk és várjuk szerkesztőségük képviselőjét a véradásra és köszönjük, ha előzetesen is beszámolnak az eseményről.

 

indexkép: MTI/Mohai Balázs

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló