2022. szeptember 25., Eufrozina Kende

Eger ügye

A víruspara miatt törölték Egerben az október 23-i városi megemlékezést

2019.11.30. 00:00

Azt javasolják, csak kisebb csoportokban emlékezzenek az egri szervezetek.

 

A Városháza szerda délelőtt kiadott közleménye szerint az Operatív Törzs október 14-i közlésével, valamint a kormányzati intézkedésekkel összhangban elmarad Egerben az október 23-i városi megemlékezés. Eger önkormányzata arra kéri az intézményeket, civil szervezeteket, és minden egrit, hogy a járványügyi előírásokat betartva, kerülve a tömeget, kis csoportokban hajtsanak fejet az 1956-os hősök emléke előtt.

 

Mirkóczki Ádám polgármester a tavalyi megemlékezésen

 

A hivatalos, szerda reggel közölt kormányzati adatok szerint 1423 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 50 180 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1259 főre emelkedett, 14 905-en pedig már meggyógyultak.

 

Heves megyében keddre 60 frissen regisztrált koronavírus-fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt, ez a szám a legutóbbi hivatalos közlés alapján csökkent, a szerdai számok szerint a helyzet némileg javult, hiszen 39 új esetről számoltak be. A járvány kezdete óta már 1110-re emelkedett azok száma, akiknél azonosították a fertőzést szűkebb hazánkban.

 

Koronavírus - Csúcson a halálozás, de Heves megyéből jó híreink vannak

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló