Eger ügye

Micsoda kört futott ma a Fidesz Egerben! Szerintük a DK egri jelöltje Magyarország ellenfele

| 2018. február 06. 10:02:34
És ma itt volt a Fidelitas is.

 

Mozgalmas napja volt ma Egerben a Fidesznek, előbb a Fidelitas elnöke és kísérete tartott egy elég fura sajtótájékoztatót a városban, a Dobó teret, az egri várat használták kellékként. Lelkük rajta. A kormánypárt ifjúsági szervezete egy szót se mondott arról - legalábbis az MTI tudősítása szerint nem történt ilyen -, hogy nekik milyen koncepciójuk, ötleteik vannak a fiatalok életminőségének javítására, vagy mit tennének azért, hogy ne húzzanak el a fiatalok az országból. A lényeg az volt, hogy mantrázzák a Fidesz-központ által előírtakat, se több, se kevesebb.

Ez most komoly? A Fidesz ifjúsági szervezete eljött a Dobó térre iszlámozni

Milyen jól mutatott a háttérben az egri vár és Dobó szobra? Csütörtökön Egerbe jött a Fidesz ifjúsági szervezetének vezetője és kísérete, hogy egri kollégáikkal a Dobó téren parádézzanak. A témájuk az volt, hogy szerintük Vona Gábornak, a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, hagyománya, Vona Gábor ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és az amerikai milliárdossal együtt lebontva a határzárat beengedné a bevándorlókat.

 

Ezután jött Gondos István, a Heves Megyei Közgyűlés Fideszes képviselője, aki délután a Kepes Intézet előtt arról beszélt, hogy mire is lehet számítani a Fidesztől, ha nyernek a választásokon, milyen programjuk van, abból kiemelt néhány elemet és válaszolt a sajtó kérdéseire. Ja, nem, nem erről beszélt, hanem sorosozott, hazugságokat mondott az ellenzékről és mantrázta a kormánypropagandát, bár az látszott, hogy most a DK-t kell egy kicsit jobban rugdosni. Az Eger Hírek részletesen beszámolt a mondandójáról, ebből szemezgetünk néhány velős kijelentést:

 

– Gondos szerint az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata a döntő. „Ők mindig ehhez a külső elváráshoz alkalmazkodnak, végrehajtanák a Soros tervet, lebontanák a magyar határkerítést és bevándorló országgá tennék Magyarországot.”

 

– „Soros és Brüsszel kedvéért pedig pillanatok alatt bevándorló országgá tennék Magyarországot.”

 

– „A Gyurcsány-párt jelöltje, aki Egerben Kertészné Kormos Noémi, nem a kormány, hanem Magyarország ellenfele.”

 

Nem ragozzuk tovább, hiszen Gondos sem tette. Persze, ekézze az ellenzéket, ahogy akarja, de az végtelenül szomorú, hogy ezen kívül már nincs már témájuk. Szegények, lelki szegények… Putyin emberei...

 

Na most jól megmondtahtod
Kiemelt híreink a címoldalról