2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#zöldfül #virágos eger

Legyen Eger a legvirágosabb! Újra verseny!

Csarnó Ákos 2024.04.24. 08:13

Elindult a jelentkezés a „Virágos Egerért Szép Környezetért” versenyre

 

Idén újra kiírásra került a több évtizedes múlttal büszkélkedő „Virágos Egerért Szép Környezetért” verseny, mely célja, hogy a város tiszta, rendezett, virágos és élhető legyen - tájékoztatott ez egri önkormányzat. A cél eléréséhez minél több egri polgárt, különböző szervezeteket, intézményeket és vállalkozásokat szeretnének arra sarkallni, hogy tevőlegesen is legyenek részesei ennek a városszépítő munkának.

Mutassuk meg, milyen szépek városunk balkonjai, előkertjei és közterületei, milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen.

A jelentkezés határideje: 2024. június 14. (péntek)

 

A jelentkezési lap személyesen átvehető és leadható a Polgármesteri Hivatal Dobó tér 2.sz. és a Kossuth Lajos u. 28. sz. alatti épületének portaszolgálatán vagy letölthető a város honlapjáról (www.eger.hu).

 

A jelentkezéseket a Városüzemeltetési Iroda elérhetőségeire juttathatják el, levélben a 3300 Eger, Dobó tér 2., e-mailben: a varosuzemeltetes@ph.eger.hu címre.

A verseny megvalósítását a Polgármesteri Hivatal mellett több szervezet is támogatja, így az Egyesület Eger Idegenforgalmáért, az Egri Városszépítő Egyesület, a Heves Megyei Vízmű Zrt., a Kertbarát Kör Egyesület és a Városgondozás Eger Kft.

 

indexkép: Getty Images, illusztráció

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló