2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#Eger #városháza #helyi népszavazás #belvárosi közlekedés

Népszavazásra vinnék a gépjárművek kitiltását az egri belvárosból

Csarnó Ákos 2024.04.02. 11:03

Ön tiltana?

 

 

Egyetért-e azzal, hogy Eger Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletben határozza meg, hogy 2025. január 1-től naponta 10.00 és 23.00 között, a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket kivéve tilos legyen a gépjárművel való közlekedés a dobó István téren, a Dobó István utcában, az Érsek utcában, a Fazola Henrik utcában, a Mecset utcában, a Szent János utcában, a Széchenyi István utca 2. – 18. szám között, a Szúnyog közben, a Tinódi Sebestyén téren, a Végvári Vitézek terén, a Zalár János utca 1. – 7. számok között?

 

Ez a kérdés kapott lehetőséget, hogy népszavazás keretében döntsenek az egri lakosok. A Mirkóczki Ádám, Minczér Gábor, Farkas Attila, Földvári Győző és Komlósi Csaba által benyújtott kérdésről tartandó népszavazás időpontjáról még nincs döntés, mivel többek között a határozat jogerőre emelkedését is meg kell várni.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló