2023. december 8., Mária

Riasztó

#közlekedési baleset #jász-nagykun-szolnok megye #vonatbaleset

Vonat és autó ütközött a 32-es főút vasúti átjárójában, sérült is van – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2022.05.03. 16:44

Szászbereknél történt a baleset.

 

Vonattal ütközött össze egy személyautó a 32-es főúton, Szászberek határában, egy vasúti átkelőnél kedden kora délután. A műszaki mentést végző szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit – számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

szaszberek_utkozes_20220503_142209

A katasztrófavédelem közlése szerint a járműben egy ember utazott, őt a mentők vizsgálták, míg a police.hu arról írt, hogy az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy szenvedett súlyos sérülést.

 

A BalesetInfo portál helyszíni beszámolók alapján azt írta, a súlyosabb sérült az autó sofőrje volt, őt kórházba szállították. Emellett a vonaton tartózkodók közül egy személy könnyebben megsérült – közölte a híroldal. Azt írták továbbá, hogy úgy tudni, a kocsi áttörte a félsorompót.

szaszberek_utkozes_20220503_142304

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el. Az úton lévőknek Jászladány kerülést ajánlottak (érdemes az Útinform oldalát figyelni az aktuális forgalmi helyzet kapcsán).


A MÁV beszámolója szerint az ütközés következtében a Bz motorvonat egyik tengelyével kisiklott. Jelezték, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan késő estig – szünetel a vonatközlekedés Újszász és Jászladány állomások között, ezért pótlóbusz szállítja az utasokat. A Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vonalon hosszabb eljutási időre és késésekre kell számítani.

 

 

(Fotók: Mávinform)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló