2023. június 7., Róbert

Riasztó

#heves #rablás #bántalmazás #kékfény #postás

VIDEÓ – Korábban már elítélték az a 22 éves fiatalt, aki bedrogozva megvert és kirabolt egy postást Hevesen

Székely Zoárd 2022.04.15. 10:05

A támadó többször állt már bíróság előtt, most letartóztatásban maradhat.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, kedden délután megvertek és kiraboltak egy postást Hevesen. A kézbesítő éppen nyugdíjat fizetett az utcában, amikor egy fiatal rátámadt, majd a kerékpáron lévő táskából kivette a PDA-készüléket és néhány ezer forint készpénzt.

A bántalmazás közben a postás szemüvege lerepült és mentőt kellett hívni hozzá. A mentők elmondása alapján a férfi arc- és orrcsonttörést szenvedett az ütésektől.

A helybéliek beszámolója alapján az elkövető a támadás közben is kábítószer befolyása alatt állt, rendszeresen őrjöng az utcán bedrogozva.

 

A Tények riportjából kiderült, hogy a 22 éves támadó büntetett előéletű, többször állt már bíróság előtt erőszakos, vagyon elleni bűncselekmények miatt. A rendőrség még nyomoz, a férfi letartóztatásban van.

A bíróság megállapította, ha szabadlábon marad a gyanúsított, a tanúkat jogellenesen befolyásolná, illetve fennáll a bűnismétlés veszélye is

– nyilatkozta a Tényeknek Hoszné Dr. Nagy Tímea, az Egri Törvényszék sajtószóvivője.

 

A férfi és ügyvédje fellebbezett a letartóztatás ellen, az ügyben a végleges döntést az Egri Törvényszék hozza majd meg.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló