2024. május 24., Eszter Eliza

Riasztó

#testi sértés #heves #rablás #postás

Megütöttek és kiraboltak egy postást Hevesen – Hamar kattant a bilincs a fiatal támadó csuklóján

Barna Benedek 2022.04.13. 15:37

A rendőrök fél órán belül elfogták a fiatalembert.

 

A hevesi Mikes Kelemen úton, kedden 13 óra körül, az ott közterületen szolgálati kerékpárját toló postást súlyosan bántalmazta egy fiatal férfi – számolt be a police.hu.

postas1

Az elkövető először a kerékpáron lévő táskából kivette a PDA-készülékét, amit a postás észrevett és megpróbált megakadályozni. Támadója erre megütötte a kézbesítőt, majd a válltáskájába nyúlva próbálta magához venni a benne lévő készpénzt. Ennek szintén elejét akarta venni a postás, azonban a fiatal ismételten megütötte, majd a táskából néhány ezer forintot kivéve elmenekült.

A postai kézbesítő férfi – akinek a támadástól a szemüvege is lerepült és összetörött – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

 

A városi rendőrkapitányság munkatársai azonosították és fél óra múlva a helyi Dankó Pista utcában elfogták a 22 éves H. Sándor helyi lakost, akit ezután előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra. A férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás és súlyos testi sértés gyanúja miatt indult eljárás.

 

A bűncselekmény elkövetését tagadó férfit őrizetbe vette a nyomozó hatóság, és előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

 

(Fotók: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló