2024. február 29., Elemér

Riasztó

#bíróság #gyilkosság #london

VIDEÓ – Agyonvert egy fiatal magyar lányt egy román kamionsofőr Londonban, életfogytiglanra ítélték

Székely Zoárd 2022.08.04. 07:15

A 20 éves lány 2021 májusában tűnt el az angol fővárosban, egy hónappal később találták meg a holttestét.

 

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek azt a román kamionsofőrt, aki brutálisan megölt egy 20 éves magyar lányt Londonban – közölte az rtl.hu.

 

Ahogy arról korábban laptársunk, az Ugytudjuk.hu is beszámolt, a Miskolcról származó, évek óta Londonban élő Akom Ágnes 2021. május 9-én, vasárnap reggel hagyta el a cricklewoodi lakást, ahol élt, majd két nap múlva, 11-én jelentették az eltűnését. A nő holttestét csaknem egy hónappal később, június 14-én találták meg a londoni Neasden Parkban.

 

A Metropolitan Police május 18-án késő este tartóztatta le a 64 éves Neculai Paizant a nő eltűnése miatt. A nyomozás alapján a férfi egy konténerlakásban verte halálra áldozatát, akivel korábban gyakran találkozott. A kamerafelvételeken látható az autó, amellyel elfuvarozta magához a nőt, órákkal később pedig már egy kukát tolva tűnt fel a kamerák előtt.

Ebben vihette az áldozatot az erdőig, ahol elásta – egy másik képen ugyanis lapáttal a kezében tűnt fel.

 

A férfi ugyan mindvégig tagadta bűnösségét, ám a bíróság a lehető legszigorúbb ítéletet hozta meg: a jogerős ítélet szerint csak 22 év múlva szabadulhat feltételesen.

 

 

Címlapfotó: Metropolitan Police

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló