2021. október 17., Hedvig

Riasztó

Szektába vitte volna a gyerekeit a drogozó ámokfutó, aki Újpesten megkéselte a rendőrjárőrt

2019.11.30. 00:00

Új részletek derültek ki az agyonlőtt támadó életkörülményeiről és múltjáról.

 

Teljesen kiszámíthatatlan volt a viselkedése, ezért az egész utca rettegett a 35 éves M. Pétertől, aki december 24-én Újpesten egy 25 centis bajonettel szúrt le egy rendőrjárőrt. A feltehetőleg drog hatása alatt álló támadót végül a megsérült rendőr társa, Erika lőtte le - írta a Blikk.

 

A Pest megyei Délegyháza egyik rendezett utcájában élt egy ideig a támadó az élettársával és a kisfiával. Mivel a lap információi szerint a férfi rendszeresen drogozott, egy idő után a párja kiadta az útját, mivel úgy érezte, nemcsak rá, de a kisfiukra is veszélyt jelent az apja. A férfi ezt követően visszaköltözött édesanyja újpesti otthonába, ám a gyermekét viszonylag rendszeresen látogatta.

 

Fotó: MTI

 

– Szerencsére már nem lakik Délegyházán, nem bírtuk, mert hol mosolygott, hol agresszív volt. Nagyon drukkoltunk, hogy az asszony dobja ki, mert tönkretette az ő és a pici életét is. A drog mellett mostanában valami szektába is beállt, és mondogatta, hogy a Covid elől elviszi oda a gyereket. Persze, az anyja észnél volt, kapásból nemet mondott – árulta el egy, az utcában élő középkorú nő.

 

A Blikk elérte Péter volt élettársát is, aki annyit elárult: nagyon megdöbbent volt társa tettén, nem ilyen embernek ismerte meg. Pontosan így fogalmazott: „Péter nem volt rossz ember”. Ők már három éve nem élnek együtt, a szörnyűség óta folyamatosan rettegő, félárva kisfiú most már csak az anyukájára számíthat.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló