2022. május 18., Erik Alexandra

Riasztó

#drog #kábítószer #drogdíler #tarnaörs

Újabb drogbiznisznek vetettek véget a Heves megyei rendőrök

Barna Benedek 2022.05.13. 12:34

Ez nem a dílerek hete szűkebb hazánkban.

 

Újabb dílereket kaptak el a környéken. Egy férfit őrizetbe vettek, két nőt pedig gyanúsítottként hallgattak ki – derül ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából.

 

A police.hu oldalon pénteken megjelent közlemény szerint a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai május 10-én (kedden) két helyszínen tartottak kutatást, mert felmerült a gyanú, hogy egy tarnaörsi pár és a közvetlenül a megyehatár túloldalán, Jászdózsán élő nő 2021. júniusa óta közösen árultak kábítószert a lakókörnyezetükben.

A 26 éves jászdózsai lakos otthonában 319 darab, alufóliába csomagolt, kábítószergyanús port, valamint ezek eladásából származó készpénzt találtak a rendőrök, továbbá a 32 éves férfi és 33 éves nő házában csekély mennyiségű anyagot foglaltak le.

drogfogas3
Fotó: police.hu

 

A nyomozók előállították őket a Hevesi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indult ellenük eljárás, valamint a férfit őrizetbe is vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet azután a bíróság elrendelt.

 

Nem a Heves megyei dílerek hete a mostani: hétfőn új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt már letartóztattak két hevesi dílert. De a napokban egy ostorosi és egy andornaktályai férfit is elfogtak kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló