2023. október 3., Helga

Riasztó

#tarnazsadány #kékfény #riasztó #hangszer

Tüzet gyújtottak a hangszertolvajok, hogy ne bukjanak le Tarnazsadányban

Nagy Donát 2022.07.30. 09:34

Amikor kiderült, hogy a tűz nem magától keletkezett, már tudni lehetett, ki volt a hunyó.

Tűzzel próbálták eltüntetni a nyomokat Tarnazsadányban, írja a rendőrség.

 

Még 2022. április 11-én reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy helyi közintézmény egyik helyiségében tűz van.

A tűzoltók a helyszínen nem tudták kizárni az idegenkezűséget. Hamar kiderült, hogy hangszerek tűntek el, így a rendőrök megkezdték a nyomozást.

A személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül sikerült azonosítani az egyik feltételezett elkövetőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Őt egy órán belül az otthonában elfogták, majd őrizetbe vették. A kutatáskor a padlásáról előkerültek a lopott gitárok, hegedűk, valamint hangszertokok.

hangszerek
Fotó: police.hu

 

A 32 éves tarnazsadányi férfi a bíróság döntése alapján jelenleg is letartóztatásban van. A gyanúsított 30 éves társát is azonosították és kihallgatták a nyomozók. 

 

A gyanú szerint az ablakot benyomva jutottak be az épületbe, majd az értékszerzést követően szándékosan tüzet gyújtottak.

Ellenük lopás és rongálás bűncselekmények gyanúja folytatták a büntetőeljárást a Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai, akik a napokban befejezték az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket, és a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló