2024. június 23., Zoltán

Riasztó

#tűz #lopás #tarnazsadány

Épületben gyulladt tűzhöz vonultak a hatóságok Tarnazsadányban, kiderült, hogy a helyet kirabolták

Barna Benedek 2022.04.12. 16:15

A tűzzel próbálhatta eltüntetni a nyomait a tolvaj.

 

Hétfő reggel tűz volt egy tarnazsadányi közintézmény egyik helyiségében. A katasztrófavédelem beszámolója szerint egy hangszer és asztal lábai égtek. A hevesi és gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, melyben személyi sérülés nem történt. 

 

A helyszínre kiérkező tűzoltók az idegenkezűséget nem tudták kizárni, így az ügyben a rendőrök nyomozni kezdtek. Mint kiderült, a helyiségből ellopták az ott tárolt hangszereket, és a police.hu-n megejelnt rendőrségi közlemény alapján a tolvaj a tűzzel akarhatta eltüntetni a nyomokat. A feltételezett elkövetőt rövid időn belül azonosították, mivel a rendőrök ismertek valakit, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.

zsadany-lopas
Fotó: police.hu

Egy órán belül a lakásán el is fogták a 32 éves tarnazsadányi férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését, és a kutatáskor a padlásról előkerültek az ellopott hangszerek is.

 

A férfit őrizetbe vették, és ellene lopás és rongálás miatt indult eljárás a Hevesi Rendőrkapitányságon. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló