2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Riasztó

#tűz #füzesabony #tűzoltás

Tűz Füzesabonyban: egy üzemcsarnok teteje kapott lángra – FOTÓK a helyszínről

2021.04.29. 12:34

Az esethez több település tűzoltói is riasztást kaptak.

Egy üzemcsarnok tetőszerkezete ég Füzesabonyban, a Kerecsendi úton – számolt be nem sokkal csütörtök dél után a megyei katasztrófavédelem.

 

A helyszínre a füzesabonyi, az egri és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, két vízsugárral megkezdték a tűz oltását.

 

Frissítés: a Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint délután 1 órára sikerült körülhatárolni a tüzet, ezzel megakadályozni a lángok továbbterjedését.

 

Frissítés2: a lángokat déután 2 órára eloltották, az erről szóló közlemény szerint a tűz körülbelül kilencven négyzetméternyi területet érintett.

 

Frissítés3: az oltás helyszínéről később fotókat is megosztott a a katasztrófavédelem. Azt írták, az utómunkálatok során a tűzoltók nyolcvan négyzetméteren a tető lemezborítását megbontották, hogy a parázsló részeket véglegesen el tudják oltani, majd egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a csarnokot. A tűz keletkezését követően az épületben dolgozó huszonegy ember segítség nélkül el tudta hagyni a csarnokot. 

00

01

02

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló