2021. december 1., Elza

Riasztó

#eger #drog #kerecsend

Trükközgetett az egri férfi: bedrogozva, jogsi nélkül vezetett, a rendőrök előtt átült az anyósülésre

2021.04.29. 10:37

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

A rendőrök 2021. április 28-án 23 órakor ellenőriztek két férfit Kerecsenden, akik egy személygépkocsival közlekedtek. Az intézkedés megkezdése előtt a rendőrök szeme láttára helyet cserélt a két férfi, mivel a 31 éves sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A 31 éves egri férfi megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök elfogták.

G. Ariel ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, valamint a kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ezért őt előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A szolgálatot ellátó állomány további öt személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, egy főt pedig az ellene kiadott körözés alapján.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló