2023. október 1., Malvin

Riasztó

#katasztrófavédelem

Több fa is kidőlt a szélben csütörtökön megyénkben


 

Csütörtökön összesen 7 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába. Az 1 tűzesetet és 4 műszaki mentést összesen 3 hivatásos, 1 önkormányzati és 1 önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 2 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

 

Délelőtt az egri hivatásos tűzoltók Egerben egy lakásba segítettek bejutni. 

 

Felhalmozott fa kapott lángra egy családi ház alagsorában délelőtt Pálosvörösmarton, a Rákóczi Ferenc úton. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a helyiséget. A tűzben senki nem sérült meg.

 

A tegnapi esős és szeles időben három alkalommal avatkoztak be megyénk tűzoltói. A Kömlő és Tarnaszentmiklós közötti útra egy fa dőlt, melyet a tiszanánai önkormányzati tűzoltók távolítottak el. Hevesvezekény Szerelem körútján is kidőlt fa zárta le a forgalmat, ott a hevesi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg az akadályt. Egerben pedig a Malomárok úton hasadt ketté egy fa, majd a járdára és az útra dőlt. A veszélyes fát az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport önkéntesei motoros láncfűréssel feldarabolták. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló