2021. december 1., Elza

Riasztó

#heves megye #rendőrség #csalás #kékfény

Telefon helyett szappant és kukoricát kapott egy egerszalóki nő

Székely Zoárd 2021.11.14. 08:32

Több csaló ellen nyomoznak a Heves megyei rendőrök.

Az elmúlt héten ismét több olyan csalás bűncselekményről tettek bejelentéseket a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, amelyek egy kis körültekintéssel megelőzhetőek lettek volna:

 

Egy egri nő egy közösségi média oldalon egy hitelintézet hirdetésére jelentkezett, hogy kölcsönt vegyen fel és annak banki költségeit elutalta a megadott számlaszámra, azonban az igényelt összeget nem kapta meg. A nő ezután felvette a kapcsolatot a hirdetésben megjelölt bank ügyfélszolgálatával, ahol természetesen nem tudtak az ügyletről.

A kamu reklám feladója törölte fiókját és a sértett nem tudja elérni.

Egy egerszalóki nő egy online apróhirdetési oldalon vásárolt meg egy mobiltelefont annak eredeti árának töredékéért, azonban a csomag kibontásakor abban csak szappant és kukoricát talált.

 

Egy hevesi férfi több régi gyerekjátékot akart megvenni egy közösségi média oldalon, annak vételárát előre el is utalta, azonban a termékeket nem kapta meg és a felhasználó törölte a fiókját is.

 

 

Címlapfotó: iStock

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló