2024. február 25., Mátyás

Riasztó

#verekedés #heves #sérülés #lapát

Szombat esti ámokfutás Hevesen: lapáttal vertek szét egy embert, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett

Szabadi Szabolcs 2021.06.06. 10:18

Apa és fia lapáttal és fanyéllel ment elégtételt venni. Többen is megsérültek.

A rendőrség vasárnap délelőtti tájékoztatása szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján életveszélyt okozó testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy hevesi férfi ellen.

 

A 45 éves férfi és 17 éves fia a nyomozás adatai szerint szombat este 19 óra 20 perckor lapáttal, fa szerszámnyéllel bántalmazott több személyt Hevesen, a Dankó utcában, egy korábbi nézeteltérés miatt. Az egyik sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

A 17 éves fiút és apját a rendőrök elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás, míg apját a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló