2024. július 20., Illés

Riasztó

#eger #közlekedési baleset #motoros #személyi sérülés

Személyautóval ütközött és megsérült egy motoros Egerben – FOTÓK a helyszínről

Barna Benedek 2021.09.14. 16:32

A helyszínelés idejére teljesen lezárták az érintett utat.


A 25-ös főúton, Egerben, az Egri úton 2021. szeptember 14-én 15 óra 55 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy motoros és egy személygépkocsi, melynek következtében a motor vezetője megsérült – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

 

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Kerülőútvonal nincs, ezért az arra közlekedők türelmét kérték.

 

A forgalomkorltozás miatt nagy dugó alakult ki, az Útinform több kilométeres torlódásra és hosszú várakozásra figyelmeztetett (az aktuális forgalmi helyzet kapcsán érdemes az oldalukat figyelni)

 

Frissítés: az Agria TV Facebook-oldalán további részleteket is megosztottak az esetről. Azt írták, a kocsi záróvonalon fordult meg, ekkor ütközött neki a motorral közlekedő férfi, akit férfit súlyos sérüléssel szállították kórházba. Az alábbi helyszíni fotókat a tévé oldalán osztották meg.

 

Frissítés2: A police.hu közlése szerint a rendőrök a teljes útlezárás mellett végezett helyszínelést este 6 órára befejezték és feloldották a forgalomkorlátozást. Az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

motorbaleset-eger (1)

motorbaleset-eger (3)

motorbaleset-eger (2)

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló