2022. december 3., Ferenc Olívia

Riasztó

#bíróság #rongálás #magánlaksértés #gyöngyöstarján

Szakítás után betört az exéhez és rongálni kezdett egy őrjöngő férfi Gyöngyöstarjánban

Székely Zoárd 2022.04.29. 08:41

Több mint 400 ezer forintos kárt okozott, most vádat emeltek ellene.

Magánlaksértés miatt emelt vádat a Gyöngyösi Járási Ügyészség egy 36 éves férfival szemben, aki 2021 nyarán szakította meg élettársi kapcsolatát a párjával.

 

A különköltözés után a férfi és volt élettársa között vita támadt néhány ingóság kiadása kapcsán, melyet a férfi úgy próbált meg lezárni, hogy 2021 egy nyári délutánján – amikor a nő nem tartózkodott otthon – megjelent a gyöngyöstarjáni háznál,

ahol előbb addig feszegette az utcafronti görgős nagykaput, míg az tönkre nem ment, majd beszakította a bejárati ajtót, végül pedig a hátsó garázsajtót tönkretéve távozott az ingatlanból.

A férfi a nőnek ezzel összesen 415 ezer forint kárt okozott, ami miatt az ügyészség a magánlaksértés mellett rongálás miatt is vádat emelt ellene.

 

A járási ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását, valamint az általa okozott tetemes kár megtérítését is indítványozta.

 

 

Címlapfotónk illusztráció. Forrás: iStock

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló