2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Riasztó

#lopás #sarud #autó

Egy haverjuk autóját nyúlta le a páros Sarudon, hogy aztán az árokba hajtsanak vele (FOTÓK)

2021.04.09. 10:35

Ebül szerzett jószág...

A Füzesabonyi Járási Ügyészség két személyt vádol jármű önkényes elvételének bűntettével – tájékoztatta portálunkat Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

 

A 25 és 26 éves vádlottak 2019-ben, egy novemberi napon Sarudon együtt szórakoztak a sértettel. A hajnali órákban az elkövetők zenehallgatással kívánták még jobban feldobni magukat, ezért megkérték a sértettet, hogy engedje őket beülni az általa használt autóba. Gyanútlan barátjuk ezt meg is engedte nekik, sőt bekapcsolta a gyújtást, hogy le ne merüljön az akkumulátor.

 

Kis idő múlva a jószándékú sértett csodálkozott legjobban, amikor haverjai – megunva a zenehallgatást – úgy döntöttek, hogy meglovasítják a kocsit, és azzal mennek egy "karikát" a faluban. A jogtalan használat céljából önkényesen elvett autót a II. rendű vádlott vezette, aki egy közeli útkereszteződésben az árokba hajtott.

 

Az ügyészség az ügyben benyújtott vádiratában a büntetett előéletű I. rendű vádlottal szemben kombinált büntetést – közérdekű munkát és pénzbüntetést – indítványozott, míg társával szemben jóvátételi munka kiszabására tett indítványt.

 

Az ügyészség két fotót is közzétett a kocsiról, amely az árokban végezte:

JÖE 1_logo

JÖE 2_logo

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló