2024. április 17., Rudolf

Riasztó

#salgótarján #hajléktalan #emberölés #késelés #nógrád megye

Kettős emberölés Salgótarjánban: mindkét áldozatára késsel támadt a férfi

Barna Benedek 2021.11.19. 11:34

Egyiküket élettársával ölte meg. Az ügyük most került az ügyészség elé.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást a salgótarjáni kettős emberölés ügyében – adta hírül pénteken a police.hu.

 

A nyomozás adatai szerint a hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs 2021. január 11-én éjszaka Salgótarján belterületén egy híd alatt szóváltásba keveredett nő ismerősével. Ezt követően a férfi késsel, több alkalommal megszúrta a nőt, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. A holttestet másnap találták meg.

hnl 02_593
Fotó: police.hu

Elfogását követően a hajléktalan egy korábbi emberölést is beismert, és kiderült, hogy azt nem egyedül követte el – a rendőrségi közlemény szerint ez 2020 nyarán történt. M. Szabolcs élettársával, V. Szilviával a megyeszékhely belvárosában, szerelemféltés miatt, több késszúrással megölt egy hajléktalan férfit, akinek holttestét V. Szilvia rejtette el a helyszín közelében. A holttestet a nyomozók a terheltek által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították.

 

A jelenleg is letartóztatásban lévő 45 éves M. Szabolcs ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés és az 50 éves V. Szilvia ellen társtettesként elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Miután ezt befejezték, az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

 

(Indexkép forrása: Agria TV / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló