2023. november 29., Taksony

Riasztó

#rendőrség #ittas vezetés #tarnazsadány #kékfény

Részegen ült volán mögé, majd parkoló autókkal ütközött egy férfi Tarnazsadányban

Székely Zoárd 2021.10.24. 11:31

Lejárt a műszaki és jogsija sem volt a sofőrnek.

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

 

Az anyagi kárral járó balesetek többsége vaddal történő ütközés miatt következett be, az egyik esetnél azonban a jármű vezetője ittasan ült a volán mögé, majd nekiütközött két, parkoló autónak is Tarnazsadányban.

Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, továbbá a személygépkocsi műszaki érvényessége lejárt és nem volt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sem.

A járőrök előállították a 23 éves sofőrt a Hevesi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

 

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt ért tetten bűncselekmény elkövetésén, és nyolc főt fogott el az ellenük kiadott körözés alapján. A rendőrök egy főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint további három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló