2024. április 25., Márk

Riasztó

#eger #ittas vezetés #bíróság #cserbenhagyás

Részegen ült volán mögé egy idős férfi Egerben, két autót is összetört

Székely Zoárd 2022.04.27. 09:06

Egy nő pedig a buszpályudvarhoz sietett volna az utasával, de egy ütközés miatt inkább irányt váltott.

Cserbenhagyással vádolja az Egri Járási Ügyészség azt az egri nőt, aki 2021 szeptemberében Egerben a forgalmas Rózsa Károly utcából a buszállomás felé akart sietve kikanyarodni, mivel félt, hogy utasa lekési a járatát. Mivel nem törődött a sarokra kihelyezett STOP táblával, emiatt nekiütközött a Barkóczy úton szabályosan közlekedő másik jármű oldalának.

Szerencsére személyi sérülés nem történt, de erről a megzavarodott vádlott nem is győződött meg, hanem az eredeti úticéljával éppen ellenkező irányban elviharzott a helyszínről a belváros felé.

Szintén a központi járási ügyészség emelt vádat ittas vezetés miatt egy 63 éves férfi ellen, aki 2021 nyarán Egerben ittasan ült volán mögé és elmulasztott elsőbbséget adni két utca kereszteződésében a védett úton érkező autósnak.

A járművek ezúttal is összeütköztek, mire a baleset okozója hátramenetbe kapcsolt, majd tolatva nekiment egy parkoló kocsinak, úgyhogy végül minden igyekezete ellenére sem tudta elhagyni a helyszínt.

Ittas baleset- logó
Fotó: Egri Járási Ügyészség

 

Az ügyészség mindkét ügyben pénzbüntetés és teljes körű járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt a közlekedési szabályokat megsértő sofőrökkel szemben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló